Zaalverhuur Amersfoort

Zaalverhuur in Amersfoort bij evenementenlocatie Houtrust. Onze zalen zijn de perfecte locatie voor uw vergadering, bruiloft of feest. Wilt u een themafeest, congres of een kleinschalige verjaardag organiseren? Wij richten onze zalen volledig in naar uw wens, passend bij uw feest of bijeenkomst. Onze zalen bieden ruimte aan maximaal 900 personen. Maak het geheel compleet met een van onze vele arrangementen.

 • Uw perfecte feestzaal: keuze uit 6 verschillende zalen
 • Feest organiseren voor maximaal 900 personen
 • Elke zaal is in te richten zoals u dat wilt
 • Gratis parkeergelegenheid voor 250 auto’s
 • Goed bereikbaar: NS-station Amersfoort Vathorst op 300 meter loopafstand
 • Bushalte voor de deur

In Amersfoort en omgeving

Houtrust beschikt over zes ruimtes die zeer geschikt zijn voor feesten en bijeenkomsten.

De zalen in ons zalencentrum zijn voorzien van alle gemakken. Wij kunnen namelijk elke te huren zaal aankleden met de nieuwste technische middelen, geluidsinstallaties en lichtshows. Wij hebben 250 gratis parkeerplekken bushalte voor de deur en het NS-station Amersfoort Vathorst is op loopafstand.

 • Baarn
 • Woudenberg
 • Bilthoven
 • Utrecht
 • Zeist

Benieuwd naar ons zaalverhuur Amersfoort aanbod? Kom vrijblijvend bij ons langs om onze zalen te bekijken. Mail ons op info@houtrust.com, bel ons op 033 257 1865 of vul ons contactformulier in.

"Wij hebben ons 25-jarig jubileum gevierd bij Houtrust. Voorafgaand aan ons feest even gekeken welke zalen er waren en welke we wilde gebruiken voor ons feest. We hebben er heerlijk gegeten en vervolgens werd de zaal omgebouwd tot een feestzaal met dansvloer en ruimte voor een dj. Niks was te gek: topservice."
website feestzaal 2

Feestlocatie

Een feestelijke bijeenkomst is pas echt geslaagd wanneer de zaal daarop is ingericht. Wij verzorgen voor elke feestelijke gelegenheid de perfecte ruimte en bijpassende aankleding. Daarnaast geven wij uw feest de perfecte culinaire invulling.

Of u nu graag een feest wilt waarbij eten en drinken centraal staat, of dat u liever een dj of band de avond wilt laten opleuken: wij richten de feestzaal naar uw wensen in.
Bekijk onze arrangementen
theater opstelling zwarte stoelen vergadering

Evenementen & Bedrijfsfeesten

Een praktische zaal huren in Amersfoort? Onze vergaderlocatie ligt centraal in Nederland en heeft ruime, gratis parkeermogelijkheden. Organiseer uw zakelijke bijeenkomst tot 900 personen.

Onze zalen zijn ingericht op grootschalige congressen, verdeeld over meerdere zalen. Wij beschikken ook over meerdere kleinere zalen voor seminars, workshops en vergaderingen.

Daarnaast verzorgen we de culinaire invulling van uw zakelijke evenement met diverse lunchmogelijkheden en buffetten en diners. Zo kunt in opperste concentratie vergaderen.
Bekijk onze arrangementen
trouwzaal

Bruiloftsfeesten

Vier bij ons uw bruiloft op een unieke locatie in Amersfoort met een ceremonie en feest op één locatie. Onze feestlocatie is door de gemeente Amersfoort uitgeroepen tot de aangewezen trouwlocatie onder de naam: ‘Huis der Gemeente’. Geef bij ons het ja-woord én het knalfeest. In onze stijlvolle ingerichte feestzalen waant u zich voor een dag in een waar sprookje.

Heeft uw bruiloft een bepaald thema? Onze zalen kunnen hier volledig op ingericht worden. Ga volledig uit uw dak op de vergrote dansvloer met dj of geniet van een heerlijk diner tijdens een rustige maar intieme bruiloft.
Bekijk onze arrangementen