Zaal huren Amersfoort

Onze zalen zijn de perfecte locatie voor uw vergadering, bruiloft, congres of feest. Wilt u een zaal huren in Amersfoort? We richten onze zalen volledig naar uw wens in.

  • Uw perfecte feestzaal: keuze uit 6 verschillende zalen
  • Feest organiseren voor maximaal 900 personen
  • Elke zaal is in te richten zoals u dat wilt
  • Gratis parkeergelegenheid voor 250 auto’s
  • Goed bereikbaar: NS-station Amersfoort Vathorst bevindt zich op 300 meter loopafstand
  • Bushalte voor de deur

Zaalverhuur Amersfoort

VOOR ELK EVENEMENT EEN GESCHIKTE RUIMTE

Feestlocatie Amersfoort

Een feestelijke bijeenkomst is pas echt geslaagd wanneer de zaal daarop is ingericht. We verzorgen voor elke feestelijke gelegenheid de perfecte ruimte, bijpassende aankleding en culinaire invulling.

Of u nu graag een feest wilt waarbij eten en drinken centraal staat, of dat u liever een dj of band de avond wilt laten opleuken: bij Houtrust is het mogelijk.

Evenementen & bedrijfsfeesten in Amersfoort

Een zaal huren in Amersfoort voor een evenement of bedrijfsfeest? Onze vergaderlocatie ligt centraal in Nederland en heeft gratis ruime parkeermogelijkheden. Organiseer uw zakelijke bijeenkomst voor maximaal 900 personen.

Onze zalen zijn ingericht op grootschalige congressen, verdeeld over meerdere zalen. We beschikken ook over meerdere kleinere zalen voor seminars, workshops en vergaderingen.

Daarnaast is het mogelijk om tijdens uw zakelijke evenement diverse lunchmogelijkheden, buffetten en diners te laten verzorgen. Zo kunt in opperste concentratie blijven vergaderen.

Bruiloftsfeesten Amersfoort

Vier uw bruiloft op onze unieke locatie in Amersfoort. Het is de ultieme bezegeling van de liefde. Daar hoort natuurlijk een prachtige ceremonie en een knalfeest bij. Hoe mooi is het als je dat allebei onder één dak kunt beleven? Bij Houtrust is het mogelijk.  

U bent niet langer afhankelijk van de mogelijkheden op het gemeentehuis. Kies bij ons uw eigen sfeer en setting. Recepties, diners en feestavonden: wij kunnen het allemaal verzorgen, volledig op uw wensen toegespitst en tegen scherpe prijzen. Als dat geen mooie dag wordt!!

 

Waarom een zaal huren bij Houtrust?

Houtrust beschikt over zes ruimtes die zeer geschikt zijn voor feesten en bijeenkomsten.

De zalen in ons zalencentrum zijn van alle gemakken voorzien. We kunnen namelijk elke zaal die we verhuren aankleden met de nieuwste technische middelen, geluidsinstallaties en lichtshows. Houtrust te Hooglanderveen is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. We hebben 250 gratis parkeerplekken en een bushalte voor de deur. Daarnaast vindt u het NS-station Amersfoort Vathorst op loopafstand van ons adres.

Ook interessant: bekijk onze arrangementen >

Ervaringen zaal huren in Amersfoort

“We hebben ons 25-jarig jubileum gevierd bij Houtrust. Voorafgaand aan ons feest even gekeken welke zalen er waren en welke we wilde gebruiken voor ons feest. We hebben er heerlijk gegeten en vervolgens werd de zaal omgebouwd tot een feestzaal met dansvloer en ruimte voor een dj. Niks was te gek: topservice.”

“Ik was er voor een verjaardag van een familielid. Het was een mooie locatie en de mensen in de bediening waren heel vriendelijk. Heerlijk genoten van het buffet.”

“Bij Houtrust hebben we een groot feest georganiseerd. Ze dachten echt mee met de invulling van de zaal en alles was mogelijk. Ik raad iedereen aan om hier een keer een feest te geven. Het was een onvergetelijke avond.”

Onze zalen

Bekijk onze zalen en vind een geschikte ruimte voor uw bruiloft, vergadering, feest of vergadering. 

Wilt u een zaal huren in Amersfoort?

Benieuwd naar onze zalen in Amersfoort? Kom vrijblijvend bij ons langs om onze zalen te bekijken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Houtrust is dé evenementenlocatie in Amersfoort.

Mangerie

Binnentuin

Fonteinzaal

Tuinzalen

Tuinzaal 4

Tuinzaal 5 en 6

Tuinzaal en Fonteinzaal

tuinzaal-fonteinzaal

Wilt u een zaal huren in Amersfoort?

Benieuwd naar onze zalen in Amersfoort? Kom vrijblijvend bij ons langs om onze zalen te bekijken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Houtrust is dé evenementenlocatie in Amersfoort.

Stuur een mail 033 257 1865