Congreslocatie Amersfoort

Boek snel en eenvoudig een congreslocatie in Amersfoort. We hebben verschillende zalen, waardoor u bij ons terechtkunt voor allerlei soorten events. Van grote zakelijke evenementen en congressen tot kleinschalige bijeenkomsten.

De voordelen van onze congreslocatie

Parkeer gratis op ons eigen parkeerterrein (250 parkeerplekken)

  • Treinstation Amersfoort Vathorst op 300 meter afstand
  • Bushalte voor de deur

Neem contact op

Congres organiseren

Als u ervoor kiest om een congreslocatie van Houtrust te huren, kunt u een event organiseren met tot wel 900 bezoekers. U heeft de keuze uit meerdere zalen, waardoor u altijd een geschikte ruimte vindt voor uw congres. Bent u benieuwd of we een zaal hebben die aansluit bij uw wensen? Bekijk dan onze zalen.

Congresarrangement

Kies tevens voor een volledig verzorgd congresarrangement en we zorgen voor het totaalpakket. We maken onze arrangementen op maat, waardoor we volledig kunnen voldoen aan uw wensen. Heet uw gasten bijvoorbeeld welkom met een prettig welkomstdrankje of serveer een subliem hapje tijdens de pauze. Of praat gezellig na met een mousserend wijntje tijdens de afsluitende borrel.

Ideale congreslocatie in Amersfoort en omgeving

Onze congreslocaties zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. U parkeert uw auto gratis op ons eigen parkeerterrein, waar we ruimte hebben voor 250 voertuigen. Station Amersfoort Vathorst ligt op een paar minuten loopafstand en voor onze deur treft u de bushalte Hooglanderveen. Dit maakt Houtrust de ideale congreslocatie in Amersfoort.

 

Onze congreszalen

U heeft bij Houtrust de keuze uit 6 verschillende congreszalen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende zalen met elkaar te combineren. We hebben uw opties overzichtelijk gemaakt.

Mangerie

Binnentuin

Fonteinzaal

Tuinzalen

Tuinzaal 4

Tuinzaal 5 en 6

Tuinzaal en Fonteinzaal

tuinzaal-fonteinzaal

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse in het huren van een congreslocatie in Amersfoort of heeft u hier een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande button. We denken graag met u mee.

Uw congres op maat!

Een vrijblijvende offerte opvragen? Neem contact met ons op!