Over ons

Over Houtrust

Wim Tomassen, directeur van Houtrust, kreeg horeca met de paplepel ingegeven. Zijn ouders runden jarenlang een dorpscafé in Hooglanderveen. Toen de horecagelegenheid aan de Heideweg, waar de vroegere eigenaren eveneens een café runden en wekelijks dansavonden organiseerden, te koop kwam, ging Tomassen de uitdaging aan. Houtrust werd verbouwd tot een specialiteitenrestaurant met een kleine zaal. Sindsdien volgden vele uitbreidingen en verbouwingen, waarmee Houtrust als horecabedrijf de huidige omvang kreeg.

Ruim 40 jaar later beraadde Tomassen zich over zijn pensioen en worden er verdergaande plannen ontwikkelt voor realisatie van woningbouw op de locatie Houtrust. Maar tot het moment dat de eerste schop de grond in gaat, wil Tomassen niets liever dan onverminderd enthousiast gasten blijven verwelkomen.

Corona maakte duidelijk dat de toegevoegde waarde van Houtrust vooral ligt in capaciteit. Met in achtneming van de 1,5 meter en overige coronamaatregelen bereidde Houtrust de inrichting van zalen en (overdekte) terrassen voor op de heropening van de horeca met extra ruimte, licht, naturel kleuren en materialen. 42 jaar na opening werd besloten te stoppen met de restaurantfunctie. De komende jaren gaat de focus in Houtrust, ook in het restaurant, volledig op gastvrijheid voor groepen.

Vergaderingen, feesten, bruiloften, buffetten, private dining, condoleances of salsa-events, alles is bespreekbaar, Heeft u een specifieke datum op het oog, dan doet u er verstandig aan op tijd te informeren naar de mogelijkheden.

Bel 033-2571865 of via info@houtrust.com
 

Vacatures

Kom jij ons team versterken?
Ben jij spontaan, gastgericht en flexibel inzetbaar?

Vul dan het sollicitatieformulier in en/of stuur een mail met motivatie naar wtomassen@houtrust.com

Download het Sollicitatieformulier

Houtrust hanteert de Uniforme Voorwaarden Horeca

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.