Feestlocatie Amersfoort

‘Bijzondere feestzaal huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement’

Unieke feestzaal huren Amersfoort? Onze feestlocatie in Amersfoort is de ultieme plek om uw bedrijfsfeest, jubileum of bruiloft te vieren. Voor elke feestelijke gelegenheid verzorgen wij de perfecte feestzaal en de bijpassende culinaire invulling. Of u nu kiest voor een themafeest, een dansfeest met dj of band of een feest met uitgebreid diner: bij ons is alles mogelijk. Uiteraard kunnen we voor elk budget een feestarrangementen op maat samenstellen. 

  • Kies uit 6 geschikte zalen voor uw feest
  • Gezellige sfeervolle feestzalen met catering
  • Flexibel in te delen feestzalen
  • Parkeer gratis uw auto op een van de 250 parkeerplekken
  • Organiseer uw feest tot ongeveer 900 personen

Om een goede indruk te krijgen van onze feestlocaties in Amersfoort bent u van harte welkom om de feestzaal te komen bekijken.

"Voor onze bruiloft is er door de chef-kok een heerlijk driegangenmenu samengesteld. Alle aandacht ging uit naar onze gasten en dat was super. De gastheer was de hele avond aanwezig om het overige team aan te sturen. De prachtige feestzaal maakte het helemaal af. Kortom een geweldige avond gehad met heerlijk eten"

Sfeervolle feestlocatie Amersfoort en omgeving

Wij verzorgen uw complete feestavond en kunnen alles voor u regelen: van catering en aankleding tot licht en geluid. Wij beschikken over zes feestzalen in Amersfoort die flexibel zijn in te delen. De flexibiliteit zorgt ervoor dat we voor elke gelegenheid en groepsgrootte een sfeervolle feestzaal kunnen bieden. Kies bijvoorbeeld voor het restaurant, de bar of de serre. U vindt onze feestlocatie in Amersfoort: de ideale centrale plek in Nederland.

Vier uw bedrijfsfeest in onze unieke feestzaal in Amersfoort

Een avond om nooit te vergeten en waar collega's nog lang over zullen napraten: boek uw bedrijfsfeest op locatie in Amersfoort met de keuze uit verschillende zalen die elk hun eigen ambiance hebben. Uw reservering combineren met een vergaderarrangement? Ook dat is mogelijk! Wij informeren u graag over de mogelijkheden, zodat de dag aan al uw wensen gaat voldoen.

Houtrust Amersfoort 
Heideweg 23
3829 BC Hooglanderveen

T: 033 257 1865
E: info@houtrust.com

Openingstijden
Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Uw feest van alle gemakken voorzien

Onze feestlocaties in Amersfoort zijn voorzien van alle gemakken om u onbezorgd van uw feest te laten genieten. Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of gala organiseert, dankzij ons feestzaal Amersfoort aanbod is alles mogelijk. De feestzalen zijn voorzien van alles wat u nodig heeft. Ook kunt u kiezen voor een unieke beleving met onze loungesfeer. Mochten wij zaken niet in huis hebben, kunnen wij dit regelen met externe partners. Kies uit een van onze vele arrangementen en ons personeel voorziet u tijdens het feest van de lekkerste hapjes en drankjes.

Feestlocatie arrangementen Amersfoort boeken

Feestzaal huren Amersfoort? U kiest uw feestlocatie in Amersfoort op basis van het aantal verwachte gasten en de sfeer die u wilt dat het feest uitstraalt. Kies voor uw feest uit één van onze verschillende arrangementen

Wij denken graag met u mee om het perfecte arrangement samen te stellen op basis van uw wensen. Of u nu kiest voor een themafeest of een bedrijfsfeest: wij regelen het voor u.

    
    

All-in arrangement feestzaal boeken

Borrelarrangement

  • Ontvangst met een glas Prosecco of Glühwein
  • Onbeperkt drankjes naar keuze
  • Tapasplateau (op tafel)
  • Warm bittergarnituur (2x)

Prijs: € 15,- per persoon

All-in buffetarrangement

Prijs: € 35,- per persoon

"Tijdens het bekijken van de feestzalen voor ons feest werden we gastvrij onthaald. Personeel is vriendelijk en de service is top. De zaalruimtes waren perfect en werden ingedeeld zoals wij dat wilden."

Feestzaal Amersfoort

Feestzaal in Amersfoort huren? Met een feestlocatie in Amersfoort is uw feest voor elke gast goed te bereiken. De feestzaal van Houtrust is door de centrale ligging en goede parkeermogelijkheden een ideale keuze. Bij ons heeft u 250 gratis parkeermogelijkheden en het NS Station Amersfoort Vathorst is op loopafstand. Houtrust is door de centrale ligging goed bereikbaar. Vanuit Soest bent u al binnen 25 minuten bij ons en vanuit Bunschoten-Spakenburg, Leusden en Nijkerk bent u al binnen een kwartier op locatie. Komt u uit Hoevelaken of Nijkerkerveen? Dan rijdt u al binnen 10 minuten naar onze Feestzaal in Amersfoort.

Neem contact op met Houtrust voor feestzaalverhuur

Wilt u graag een feestlocatie huren in Amersfoort of heeft u een vraag over de verschillende feestzalen? Neem contact met ons op door te bellen naar 033 257 1865 of door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij bespreken samen met u de verschillende mogelijkheden. Bekijk ook eens ons vergaderlocatie Amersfoort aanbod.

Contactformulier

   
Verstuur dit formulier