Vergaderzaal met schoolopstelling

Huur een vergaderzaal met schoolopstelling en geniet van de prettige omgeving en faciliteiten van Ambiance Houtrust en Amersfoort. De schoolopstelling is ook wel bekend als de klassikale opstelling en is zeer geschikt voor workshops en cursussen waarbij de deelnemers notities moeten maken.

Ambiance Houtrust in Amersfoort verhuurt vergaderzalen inclusief arrangementen, voor kleine workshops tot meerdaagse cursussen. Wilt u meer informatie over onze vergaderlocatie in Amersfoort en de opstellingsmogelijkheden? Laat ons uw vergaderwensen weten via het contactformulier of bel ons tijdens openingstijden.

Coronaproof vergaderen in schoolopstelling

Onze vergaderzalen hebben voldoende ruimte om een coronaproof opstelling te realiseren. Welke opstelling het beste werkt voor uw gezelschap hangt onder andere af van de hoeveelheid deelnemers en de activiteiten die u gepland heeft. De opstelling voor een lezing is dan ook anders dan de zaalindeling voor een workshop.

Schoolopstelling

Elke bijeenkomst vraagt om zijn eigen opstelling, of het nu een vergadering, workshop, presentatie of brainstorm is. Uiteraard is de ideale opstelling ook afhankelijk van het aantal mensen dat deelneemt. Laat ons weten welke opstelling u wilt en we zetten het voor u klaar.

Het voordeel van een vergadering in schoolopstelling is de gerichte aandacht van alle deelnemers, die de boodschap van de spreker beter doet aankomen. Met het gebruik van audiovisuele apparatuur is dit zichtbaar voor alle deelnemers en een spreker kan eventueel langs de tafels lopen om opdrachten uit te delen of contact te maken.

Naast de schoolopstelling zijn er vele andere mogelijkheden om onze zalen in te richten. We denken graag met u mee!

Mogelijkheden bij Ambiance Houtrust

Huur een vergaderzaal van Houtrust inclusief diverse faciliteiten:

  • Gratis internet
  • Beamer
  • Projectiescherm
  • Flip-over met stiften
  • Blocnote en potlood

Daarnaast verzorgen we graag aanvullende voorzieningen, zodat u zich kunt richten op uw rol als organisator. Bekijk onze vergaderarrangementen en laat ons weten welke invulling bij uw evenement past.<

Contact

Heeft u een vraag over onze zalen of wilt u een vergaderruimte huren in Amersfoort? We denken graag met u mee over de beste invulling en opstelling van uw bijeenkomst. Neem contact met ons op via onderstaande buttons en we bespreken de mogelijkheden met u.