• Ambiance Houtrust
  • Home
  • VERGADEREN
  • Vergaderzaal met open Carré opstelling

Vergaderzaal met open Carré opstelling

Huur een vergaderzaal met open carré opstelling en ervaar de voordelen van deze setting tegen de achtergrond van Ambiance Houtrust en Amersfoort. De open carré opstelling is ook wel bekend als de U-vorm opstelling en is zeer geschikt voor workshops en cursussen waarbij de deelnemers zowel contact hebben met de cursusleider als met elkaar.

Ambiance Houtrust in Amersfoort verhuurt zalen inclusief vergaderarrangementen, van kleine workshops tot meerdaagse congressen. Wilt u meer weten over onze vergaderlocatie in Amersfoort en de opstellingsmogelijkheden? Vul ons contactformulier in met uw vergaderwensen of bel ons tijdens openingstijden.

Coronaproof vergaderen in open carré opstelling

Al onze vergaderzalen hebben voldoende ruimte om de gewenste opstelling coronaproof te maken. Welke opstelling het beste werkt voor uw gezelschap hangt af van de hoeveelheid deelnemers en de activiteiten die u gepland heeft. Zo is de opstelling voor een lezing anders in te delen als de zaalindeling voor een workshop.

Open carré opstelling

Een vergadering, workshop, presentatie of brainstorm: elke bijeenkomst vraagt om zijn eigen opstelling, uiteraard ook afhankelijk van het aantal mensen dat deelneemt. Laat ons weten welke opstelling uw voorkeur geniet en we zetten het voor u klaar.

Het voordeel van een vergadering in open carré opstelling is de zichtbaarheid van alle deelnemers, die de interactie tussen de spreker en de aanwezigen bevordert. Met het gebruik van audiovisuele apparatuur is er geen rij die zich moet omdraaien en een spreker kan eventueel de U-opstelling inlopen om opdrachten uit te delen of contact te maken. Naast de open carré opstelling zijn er uiteraard vele andere mogelijkheden om onze zalen in te delen. We denken graag met u mee om de ideale bijeenkomst te realiseren!

Mogelijkheden bij Ambiance Houtrust

Bij het huren van een vergaderzaal van Houtrust heeft u de beschikking over diverse faciliteiten. Onze zalen huurt u altijd inclusief:

  • Flip-over met stiften
  • Projectiescherm
  • Beamer
  • Gratis internet
  • Blocnote en potlood

Uiteraard is het mogelijk om aanvullende voorzieningen te laten verzorgen, zodat u zich kunt richten op uw rol als organisator. Bekijk hiervoor onze vergaderarrangementen.

Contact

Wilt u een vergaderruimte huren in Amersfoort of heeft u een vraag over de verschillende zalen? Neem contact met ons op via onderstaande buttons of door een e-mail te sturen naar info@houtrust.com.