Cadeaubonnen & Acties

Cadeaubon Houtrust
Op zoek naar een leuk cadeau?? Bij Houtrust kunt u, tegen elk gewenst bedrag een cadeaubon aanschaffen. Deze bonnen kunnen ten allen tijde worden ingeleverd! Desgewenst kunnen we deze cadeaubon ook per post toesturen!

Waardebon Houtrust
Tegen inlevering van de orginele Waardebon van Houtrust ontvangt u, voor elke 3e persoon, een 3-gangen actiemenu gratis tot een maximum van 3 per reservering! Dit geldt alleen bij vooraf reserveren ovv de waardebon en bij aankomst voor 17.30 uur! Niet in combinatie met andere acties en niet op feestdagen!

AH Restaurantactie verlengd tot en met 31 maart 2019
- Korting alleen geldig bij vooraf reserveren ovv AH Restaurantactie
- We serveren het 2e actiemenu ter waarde van € 22,50 gratis. Wanneer u iets anders wilt eten mag dat uiteraard. U kunt dan 3 gangen uit de kaart kiezen en ontvangt de waarde van het actiemenu (€ 22,50) als korting op de rekening!
- De AH actie geldt voor maximaal 8 personen. U kunt, wanneer u dat wilt, voor meer personen een tafel reserveren, maar u ontvangt tegen het benodigde aantal kaarten, maximaal 4 personen gratis
- Deze actie geldt niet op feestdagen

Diverse Cadeaubonnen & Giftcards
Houtrust biedt de mogelijkheid tot het inleveren van diverse cadeaubonnen. We hanteren voor alle acties dezelfde voorwaarden:
- Cadeaubonnen & Giftcards zijn alleen geldig bij vooraf reserveren ovv uw bon
- Het is slechts mogelijk 1 bon per reservering in te leveren
- Verschillende acties kunnen niet met elkaar worden gecombineerd
- Cadeaubonnen & giftcards (behalve de Houtrust cadeaubon) kunnen niet worden ingeleverd op feestdagen