• Ambiance Houtrust
 • Home
 • High tea Amersfoort

High tea Amersfoort

Genieten van een heerlijke high tea in Amersfoort vol zoete en hartige lekkernijen, verse sapjes en thee in meer dan 30 smaken. Neem samen met uw vriendinnen, familie of collega’s plaats in het sfeervolle restaurant of op het buitenterras van Ambiance Houtrust.

 • Heerlijke zoete en hartige hapjes
 • Sfeervolle binnen- en buitenlocatie
 • High tea mogelijk op donderdag t/m zondag
 • Elke dag van de week beschikbaar voor high tea met een grote groep
 • Gratis parkeren op eigen parkeerterrein

De hoogste tijd om weer eens bij te kletsen? Reserveer dan direct een gezellige high tea in Amersfoort of neem contact met ons op voor vragen. We denken graag met u mee.

Heerlijke high tea in Amersfoort reserveren

Beleef een heerlijk genietmomentje met vrienden, collega’s of familie. Bij Ambiance Houtrust bakken we elke dag verse taartjes, maken we gezonde sapjes en smaakvolle sandwiches en zetten we de hele dag door verse thee in meer dan 30 smaken. Kom lekker highteaën in Amersfoort en zoek een plekje op een fijne loungebank op het buitenterras of neem plaats in ons sfeervolle restaurant. Ons vriendelijke personeel voorziet u in de middaguren graag van een gezellige high tea vol zoete en hartige hapjes. Neem contact met ons op voor het reserveren van een high tea. Bel naar 033 257 1865 of mail naar info@houtrust.com.

De ‘lazy afternoon’ high tea van Ambiance Houtrust

Bij Ambiance Houtrust bieden we een speciale ‘lazy afternoon’ high tea om u 3 uur lang volledig in de watten te leggen. De high tea reserveert u voor € 22,50 per persoon. Voor kinderen rekenen we een prijs van € 2,25 per levensjaar. Laat u verrassen door ons aanbod:

 • Zoete lekkernijen als scones, brownies, muffins, soesjes, diversen taartjes en cheesecake
 • Diverse sandwiches, gevulde broodjes, en gezonde wrap
 • Warme hartige hapjes als kroketjes, klein soepje en focacciabroodjes
 • Onbeperkt thee met keuze uit ruim 30 smaken. Liever koffie of limonade?

Zoete high tea

Bent u een echte zoetekauw? Smul dan van ons high tea arrangement vol zoete hapjes en drankjes. U geniet van dit arrangement voor € 16,50 per persoon. Voor kinderen rekenen wij een prijs van € 1,30 per levensjaar.

High tea organiseren

Wilt u een smaakvolle en leuke high tea organiseren om gezellig bij te babbelen? Bij Ambiance Houtrust staan we van donderdag t/m zondag klaar om u en uw gezelschap te verwennen met een high tea in Amersfoort. U kunt een high tea reserveren van 12.00 uur tot uiterlijk 16.30 uur. Een high tea organiseren voor een grote groep is een eenvoudige klus dankzij ons uitgebreide aanbod. Voor groepen vanaf 10 personen kunt u elke dag en op ieder tijdstip op reservering bij ons terecht.

Bekijk voor het organiseren van een bijeenkomst met een grote groep ook eens onze feestlocatie Amersfoort en vergaderlocatie Amersfoort.

Meer informatie over een high tea in Amersfoort

Heeft u een vraag over de high tea of wilt u graag direct reserveren? Neem contact met ons op door te bellen naar 033 257 1865 of te mailen naar info@houtrust.com. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

   
Verstuur dit formulier