• Ambiance Houtrust
  • Home
  • Pasen in Houtrust

Pasen in Houtrust

PAASBRUNCH 11.00-14.00 uur

1ste paasdag € 29,50 pp. 2de paasdag € 26,50 pp.
Wij serveren een feestelijk welkomstdrankje, twee soorten soep, diverse koude en warme vis en vlees gerechten, vis-, eier- en pastasalade, diverse broodsoorten en keuze uit verschillende belegsoorten, zowel zoet als hartig! Als afsluiter een heerlijk dessertbuffet. Bij de brunch zijn koffie, thee, melk, karnemelk en verse jus d’orange inbegrepen.

KINDERBUFFET

kinderen t/m 12 jaar € 2,00 per levensjaar
Speciaal voor de kinderen is er bij het brunchbuffet een kinderbuffet met witte zachte bolletjes, poffertjes, bitterballen, mini frikandellen, knakworstjes, frites, mayonaise, ketchup, appelmoes, en zoetigheid. Ook is er een speelruimte met diverse spelletjes. Er kan getekend en gekleurd worden, maar natuurlijk ook eieren verven onder begeleiding. Tevens wordt er een leuke film vertoond. De paashaas komt en heeft voor ieder kind een klein cadeautje.

PAAS HIGH TEA IN DE MANGERIE

1ste paasdag € 22,50 pp. 2de paasdag € 22,50 pp.
Bij de high tea word u verwend met diverse zoete lekkernijen, zoals scones met geslagen room en jam, Brownies, muffins, soesjes, diverse taartjes, cheesecake en Deense broodjes. Vervolgens serveren we diverse sandwiches, gevulde broodjes met eiersalade, een gezonde wrap en warme hartige hapjes zoals een mini kroket, een klein soepje en focacciabroodjes. U heeft bij dit alles de keuze uit meer dan 30 soorten thee, voor de liefhebber kan dit uiteraard ook koffie of limonade zijn.

PAASDINER IN DE MANGERIE vanaf 18.00 uur

1ste paasdag 4-gangen € 34,50 pp.
2de paasdag 4-gangen € 34,50 pp.

Voorgerecht Etagère met carpaccio, gerookte zalm, parmaham en gefrituurde garnalen en nog meer verrassends
Tussengerecht Aspergesoepje met peterselieroom
Hoofdgerecht Lamsfilet met jus van tijm en bospaddenstoelen of Zalmfilet met hollandaisesaus
Nagerecht Proeverij van diverse zoeternijen