• Ambiance Houtrust
  • Home
  • Zakelijk

Zakelijke bijeenkomsten tot 900 personen

U zoekt een goede en unieke vergaderlocatie vlakbij Amersfoort?

Prettig zakendoen in een ontspannen sfeer, daar draait het allemaal om bij Houtrust. U vindt er geschikte vergaderzalen voor elke gelegenheid centraal in het midden van Nederland voor grootschalige congressen in één zaal of in meerdere zalen tegelijk, tot seminars van een kleinere omvang. Uw persoonlijke verkoopmedewerk(st)er wordt uw vertrouwde aanspreekpunt bij de begeleiding naar een succesvolle bijeenkomst. Een gelegenheid waarover uw gasten nog lang zullen napraten!

Vergaderen

Op zoek naar een vergaderlocatie in Amersfoort? Dan bent u bij Houtrust aan het juiste adres! Houtrust is een unieke locatie, centraal in Nederland, gelegen aan de rand van Amersfoort in een oude dorpskern. Wij beschikken over 30 jaar ervaring in het organiseren van workshops, vergaderingen, etc.

Lees alles over Vergaderen

Congressen

Ook grote zakelijke evenementen (tot circa 550 personen in theateropstelling) en congressen (eventueel meerdaagse) kunnen bij Houtrust in Amersfoort plaatsvinden. Bijvoorbeeld productpresentaties of bedrijfstrainingen voor vertegenwoordigers of dealers die gewoonlijk verspreid over diverse regio's van het land werken.

Lees alles over Congressen

Evenementen & Bedrijfsfeesten

Ook voor Evenementen en Bedrijfsfeesten kunt u terecht bij Houtrust! Graag nodigen we u uit onze informatie te bekijken en we maken uiteraard met plezier een offerte op maat voor uw event!

Lees alles over Evenementen & Bedrijfsfeesten

Buffetten & Barbecue Arrangementen

Hier vindt u alle informatie over onze Buffetten en Barbecue mogelijkheden met de daarbij behorende prijzen! Uiteraard zijn allerlei wijzigingen in overleg mogelijk!

Lees alles over Buffetten & Barbecue Arrangementen

Luxe en gezonde lunch

We hebben een nieuwe lunch samengesteld, luxe, lekker, makkelijk en heel gezond!

Lees alles over Luxe en gezonde lunch

Bijeenkomsten tot 900 personen

Onze gratis nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om de gratis nieuwsbrief te ontvangen.
Inschrijven