Delen:

Feestelijke bijeenkomsten

Uw feest in goede handen
Wanneer het gaat om een feestelijke gelegenheid zijn er veel verschillende mogelijkheden: een receptie, een feestavond, een buffet, een diner of een borrel behoren allemaal tot de mogelijkheden. Heeft u speciale wensen of voorkeuren? Dat kan natuurlijk ook, wij stellen graag in overleg met u het ideale scenario samen.

Receptie
Wilt u binnen een relatief kort tijdsbestek veel gasten ontvangen? Dan is een receptie hier uitermate geschikt voor. Dat een receptie op verschillende manieren ingevuld kan worden, uiteraard met een hapje en een drankje, spreekt voor zich. 

Feestavond
Een gezellige feestavond met famillie, vrienden en kennissen behoort tot een van de vele mogelijkheden. Ook kunnen wij een muzikale omlijsting voor u verzorgen. 

Fantastische buffetten, bbq's, uitgeserveerde diners en hapjesstands
Heel zorgvuldig en met oog voor detail heeft de chef-kok diverse buffet- en dinerarrangementen voor u samengesteld uit meerdere onderdelen. Wilt u een arrangement een heel persoonlijke uitstraling meegeven? In overleg kunnen wij het ultieme buffet of het meest smaakvolle diner voor u bereiden. Heeft u andere wensen die niet genoemd worden? In overleg met u stellen wij het ideale programma samen. 

Vier uw eigen feestje! € 19,50 per persoon
Wij verzorgen graag uw party, van het begin tot het eind, helemaal tot in de puntjes. Of bent u liever “eigen baas”? Ook dat kan bij Houtrust! Geef uw eigen invulling aan uw feest: bepaal zelf welke hapjes en drankjes wij serveren en tap uw eigen biertje. Eén van onze enthousiaste medewerk(st)ers houdt een oogje in het zeil, de rest is aan u! 

White Lounge
Geef de feestavond, receptie of bedrijfsfeest een complete wending door middel van prachtig hoogglans witgelakte loungemeubels met ledverlichting. Deze unieke sfeer is additioneel mogelijk. 

 


Afbeeldingen
Bijeenkomsten tot 900 personen

Onze gratis nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om de gratis nieuwsbrief te ontvangen.
Inschrijven

Misschien ook interessant: