• Ambiance Houtrust
  • Home
  • Feestelijk

Feestelijke bijeenkomsten tot 900 personen

Uw feest in goede handen!

Wanneer het gaat om een feestelijke gelegenheid zijn er veel verschillende mogelijkheden: een receptie; een feestavond; een buffet; een diner of een borrel behoren allemaal tot de mogelijkheden. Heeft u speciale wensen of voorkeuren? Dan kan natuurlijk ook, wij stellen graag in overleg met u het ideale scenario samen.

Feestelijke bijeenkomsten

Hier vindt u een groot gedeelte van onze mogelijkheden. Uiteraard kunnen we tevens offertes op maat verstrekken die aan uw exacte wensen voldoen!

 

Lees alles over Feestelijke bijeenkomsten

Feestavonden

Onderstaand vindt u een aantal arrangementvoorstellen voor feestavonden. Dit is slechts een kleine selectie van wat wij kunnen verzorgen. Graag stellen wij samen met u, geheel naar uw wensen, uw feestavond samen.

Lees alles over Feestavonden

Recepties

Wilt u binnen een relatief kort tijdsbestek veel gasten ontvangen? Dan is een receptie hier uitermate geschikt voor. Kijk verder voor onze arrangementen en aanvullende suggesties!

Lees alles over Recepties

Dinerbuffetten en Hapjesstands

Hier vindt u alle informatie over onze Buffetten en hapjesstands mogelijkheden met de daarbij behorende prijzen! Uiteraard zijn allerlei wijzigingen in overleg mogelijk!

Lees alles over Dinerbuffetten en Hapjesstands

Feestelijke Arrangementen

Wilt u een heerlijk dineren of een informeel feest met lekkere hapjes?? We hebben speciaal hiervoor 2 nieuwe arrangementen samengesteld!

Lees alles over Feestelijke Arrangementen

Bijeenkomsten tot 900 personen

Onze gratis nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om de gratis nieuwsbrief te ontvangen.
Inschrijven