• Ambiance Houtrust
  • Home
  • Bruiloft

Bruiloft

  

Op de website proberen wij een zo’n goed mogelijke indruk te geven van de mogelijkheden en onze locatie. Toch adviseren wij u om eens langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Dan kunnen wij u rondleiden en tevens informeren over de mogelijkheden en wat Houtrust al meer dan 30 jaar onderscheid en succesvol maakt in het verzorgen van huwelijksfeesten. Onder het genot van een kop koffie of drankje spreken wij graag uw wensen door zodat we vervolgens een offerte op maat kunnen maken. De afspraken kunnen, in overleg, zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend plaatsvinden.

Houtrust is een "Huis der Gemeente".
Bruidsparen kunnen ook terecht voor een burgerlijke huwelijksvoltrekking. Wat is er nu mooier dan een locatie waarbij u zowel het ja! woord kunt geven als de activiteiten die na het ja! woord volgen zoals feestavonden, recepties en diners. Alles op 1 locatie.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop.

Feestavonden

Onderstaand vindt u een aantal arrangementvoorstellen voor feestavonden. Dit is slechts een kleine selectie van wat wij kunnen verzorgen. Graag stellen wij samen met u, geheel naar uw wensen, uw feestavond samen.

Lees alles over Feestavonden

Recepties

Wilt u in een korte tijd veel gasten ontvangen? Dan is een receptie hier uitstekend geschikt voor. Kijk verder voor onze arrangementen en aanvullende suggesties!

Lees alles over Recepties

Buffetten & BBQ's

Hier vindt u alle informatie over onze Buffetten en Barbecue mogelijkheden met de daarbij behorende prijzen! Uiteraard zijn allerlei wijzigingen in overleg mogelijk!

Lees alles over Buffetten & BBQ's

Hapjesstands

Wilt u uw gasten op een orginele en ongedwongen manier laten genieten van een hapje, dan is een hapjesstand de juiste keuze.

Lees alles over Hapjesstands

Bruidstaart & Champagnetoren

Een romantisch moment aan het begin van uw feest….Te midden van uw gasten, als middelpunt in een show van licht en muziek ontkurkt u een champagnefles...en snijd u tevens een bruidstaart aan.

Lees alles over Bruidstaart & Champagnetoren

White Lounge

Geef de feestavond, receptie of bedrijfsfeest een complete wending door middel van prachtig hoogglans witgelakte loungemeubels met ledverlichting.

Lees alles over White Lounge

Uw perfecte huwelijksfeest

Onze gratis nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om de gratis nieuwsbrief te ontvangen.
Inschrijven